.

.

Inverter 500w a ház a DC 12v 24v 36v AC110v 120v 220v TEP-inverter 500W, tiszta szinusz hullám, magas minőség

Inverter 500w a ház a DC 12v 24v 36v AC110v 120v 220v TEP-inverter 500W, tiszta szinusz hullám, magas minőség

HUF 14815.00
HUF 16834.50

Elérhetőség
A termék elérhető

Én is ezt fogom tenni az ön számára. A vendégek a Brazil kérem kell hagyni CPF szám vagy CNPJ számot, ellenkező esetben a hajózási társaság megtagadja a szállítást;
Köszönöm, hogy látogasson el a boltba érdekében termékeinket! Amikor a parancsot, kérjük, vegye figyelembe a következő kérdés :
1. Kérem, hagyja el a világos, szállítási információk, speciális, a telefonszámot, majd a partner nevét. Annak érdekében, hogy megkapja annak adómentes behozatalára, majd nyilatkozni, hogy az "AJÁNDÉK" egy alacsonyabb érték. Biztosítunk, 1 év garancia . Függünk az Alibaba hírnevének, valamint a vevői elégedettség, hogy sikerül. A tételek kerül kiszállításra vevő Valami Alibaba címre kérjük megerősíti, címét, Alibaba, mielőtt ajánlatot.
Visszajelzés :
1. A cselekvés segít nekünk ajánlani, a tejet meg a kenyeret. Minden tételeket vissza kell állítani az eredeti állapotot, annak érdekében, hogy a visszatérítésre jogosult vagy árucsere. Tudjuk alacsonyan néhány ár kevesebb, vám, ha a hajózás, kérem hagyja el az értékét termék akarsz minket, hogy állapítsa meg, ellenkező esetben állapítsa meg az élmény; nem fogja elviselni a magas tarifa ára,vevő viseli az a felelősség, amelyet magukat. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív semleges visszajelzést. Ha nem kivétel után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percet, majd próbáljuk újra. Kérem, hagyjon üzenetet a Kereskedelmi Menedzser
3. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, szíveskedjen újra elküldte az e-mailben válaszolunk, amint lehetséges . A vevő felelős a szállítási költségeket.
Szállítás :
1. Ha szereted a elemek, kérem, hagyjon jó visszajelzés.
Fizetés :
1. EMS expressz szállítás rendszerint 3-7 munkanapon függ az ország szállított.
Specifikáció 500w, tiszta szinusz hullám power inverter
Termékek Funkció :
Magas Át hatásfok, gyors indítás;
Tiszta szinuszos kimeneti hullámforma;
Lágyindítás funkció;
Erős alkalmazkodóképesség, stabilitás;
Automatikus át-aktuális kimeneti rövidzárlat védelem, hogy ne sérüljenek a berendezés;
Biztonságos, megbízható, beépített biztosíték;
Funkció részletek :
FIGYELEM :
1. Ez az alacsonyabb ár nem tükrözi a teljes árat fizetett, vagy a piaci értéke a termék nem alkalmazható országok különböző tarifális szabályok.
Kapcsolat :
1. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha nem kap át a fenti 4 hét , meg fogja oldani ezt a problémát, egy nagyon rövid idő alatt.
Vissza :
1. De a szállítási díjat, valamint a biztosítás nem téríthető vissza. Szállítási idő kb. Ezért az ön visszajelzése rendkívül fontos számunkra. Elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió, T/T,
2. Garantáljuk, hogy a hajó után 48 órán belül befizetésről (kivéve Ünnep). Ha a cím távoli területen, a DHL vagy a Fed Ex,akkor elküldjük más express
2. Kérjük, ellenőrizze a szállítási címet. Minden behozatali költségek vagy díjak a vevő felelőssége. Visszaadott elemek után 7 nappal a szállítás csak akkor támogathatók, javítás. Az összes e-maileket fog válaszolni 24 órán belül . Fogunk dolgozni, hogy megoldja a problémákat. Ha e-mail minket, de nem hallom a választ, kérjük, írjon újra át az Alibaba rendszer, mint néha a mail szerverek hibák. 7 15 munkanapon belül (kizárt, szombat & vasárnap, munkaszüneti nap), hogy a legtöbb usa/UK/AU célok . Kérjük, hagyjon nekünk pontos kimeneti feszültség(AC100 V vagy 110 V vagy 120 V vagy 220 v-os vagy 230 V vagy 240 V), frekvencia ( 50 hz vagy 60 hz), valamint a konnektor aljzat (USA vagy az egyesült KIRÁLYSÁG vagy Németország vagy Egyetemes vagy Ausztrál, vagy Franciaország), így el tudjuk küldeni önnek a tökéletes termékeket.

A tulajdonságokhoz

szín:
12 v-os, 24, 48v
Kimenet Típusa:
Egyetlen
Méret:
22*12*8cm
Típus:
DC/AC Inverters
Kimeneti Teljesítmény:
401 - 500W
Tömeg:
2kg
Kimeneti Frekvencia:
50Hz/60Hz
Modell Száma:
TEP-500W
Bemeneti Feszültség:
DC 12v 24v 48v
Kimeneti Feszültség:
AC 100v 110v 120v 220v 230v 240v
Termékek a kategóriában