.

.

Gyors, Kettős USB Töltő NB10L NB-10L Akkumulátor, Canon Digitális Fényképezőgépek Powershot SX40 SX50 SX60 G1 G3 G15 G16 HS ...

Gyors, Kettős USB Töltő NB10L NB-10L Akkumulátor, Canon Digitális Fényképezőgépek Powershot SX40 SX50 SX60

HUF 2697.30

Elérhetőség
A termék elérhető


Jellemzők : Nagyon könnyű súly a készülék képes lesz arra, hogy felelős kamera akkumulátor power bank vagy bármely más, 5 V teljesítmény souce valahol messze aljzatba. Az AC hálózati adapter Csatlakozóját. Biztos van; Tökéletes utazáshoz, illetve otthoni használatra, hordozható, kényelmes szállítására; 100% - ban kompatibilis az eredeti gyártó, stb, akkumulátorok; Dual channel díjat két elem egyidejű, illetve önállóan; A mutatók azt mutatják, minden akkumulátor állapotát; A micro-USB kábel segítségével egyszerű töltés. Mielőtt visszatérő elemek, kérjük, győződjön meg arról, hogy a (az eladó) feladó, írni, hogy "ajándék", a szállítási részlet adatlap.
A csomag magában foglalja; 1x Dual USB Töltő; 1x 50cm USB Kábel;
A dual-channel töltő nagyon könnyű, hordozható, akkor töltse fel az akkumulátort keresztül power bank, HÁLÓZATI adapter, PC/Laptop vagy egyéb DC 5 V USB hálózati souce, a hatáskörök akár két elemet egyszerre tervezték, hogy a Canon OEM, illetve harmadik fél NB-10 L NB10 L elemeket. A vásárlók felelős vissza a hajózás, a megfelelő csomagolási. Az elemek venni, mint veszélyes sensative elemek, nehéz hajót, lehet, hogy nem hajó a Post, hogy válasszon, majd válassza ki a legjobb szállítás módja, akkumulátor, elem szerint az áruszállító előre, szakmai tanácsadás; (4).

A tulajdonságokhoz

Típus:
USB,Elektromos
Csomag:
Igen
Akkumulátor Száma:
2
Márka Név:
RingTeam
Csomag:
1 csomag
Intelligens Töltés:
Igen
Modell Száma:
NB10L
képernyő:
No
Használat:
Fényképezőgép
Gyors töltés:
Igen
Bemeneti:
DC 5V-os, 2000mA(Max)
kimenet 1:
DC 8,4 V 800mAh
Kimenet 2:
DC 8,4 V 600mAh
Csatlakozó Szabvány:
USB-USB Mircro
Termékek a kategóriában