.

.

OkeyTech az Audi a 3 Gombot a Távoli Autó kulcstartó Esetben Shell & Vágatlan Penge Audi A2 A3 A4 A6 A8 TT CR1612/CR2032 Fob Üres Esetben

OkeyTech az Audi a 3 Gombot a Távoli Autó kulcstartó Esetben Shell & Vágatlan Penge Audi A2 A3 A4 A6 A8 TT

HUF 583.00
HUF 729.00

Elérhetőség
A termék elérhető

Műszaki adatok : Súly : 40g/db Anyaga : ABS+Fém Szín : Fekete Gombok : 3 Gomb Penge : Vágatlan Üres Penge Transzponder Chip : Nem Elektronikus Táblák : Nincs
Jellemzők : a Legjobb csere törött vagy kopott kulcsokat,vagy nagy, további kulcs. Kulcs az esetben, kulcs penge csak. Nem elektronikus belső. Tudjon penge vágja a helyi lakatos/kereskedő. Csak vágja a kulcs penge,vidd a belső elektronika(tartalmazza indításgátló/transzponder chippel) az eredeti távirányító, majd helyezze őket a kulcs shell,akkor kész! Nem kell semmilyen programozási. Megjegyzés :
1.A tétel csak egy kulcs shell, amely nélkül a PCB, valamint az igazgatóság akkumulátor belsejében. 2.A képek a valódi fotók, amelyek által hozott magunkat. Kérjük, ellenőrizze a kulcs a shell, hogy győződjön meg arról, hogy ez ugyanaz, mint a termék.
1 x autó Kulcs Shell
1.- Egy év garancia.
2.- Ha az elem hibás kézhezvételét követően lehet követelni, hogy cserébe egy újat belül 7nap a kézhezvételtől számított (Vevő, vissza kell adnia minden eredeti, sértetlen tételek alatt újra eladható állapotban).
3.- Mi a kínálat ingyenes javítási szolgáltatás egy éven belül a vásárlás. Az első hónapban, mi fog fizetni, így szállítási költség( tőlünk, hogy a tartózkodási hely); Után 1 hónap, a vásárlás, a vevőnek kell fizetnie két módon a szállítási költség.
4.- Amint megkapjuk a visszajuttatott tételek, küldünk a helyébe, akik vissza minél hamarabb.
5.- A garancia nem terjed ki olyan termékeket, amelyek fizikailag sérült, vagy az ensz-normál üzemi körülmények következtében helytelen használat vagy nem megfelelő telepítés a részeket.
1.- A visszajelzés nagyon fontos a fejlődés, akkor tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak.
2.- Hagyjuk ugyanaz a visszacsatolás után a pozitív visszajelzést.
3.- Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzés, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémákat.

A tulajdonságokhoz

R/C Funkció:
nélkül
Anyag Típusa:
Audi A2 A3 A4 A6 A8 TT CR1612/CR2032 Fob Üres Esetben
A Többi Rész Száma:
Audi A2 A3 A4 A6 A8 TT CR1612/CR2032 Fob Üres Esetben
Testreszabási:
Igen
Ország/Régió Autó Gyártása:
Kína
Bankközi Rész Száma:
audi kulcs shell
Márka Név:
OkeyTech
Gyártó Cikkszám:
Audi Kulcs Shell
Szín :
Fekete Autó Kulcs Shell
Gombok:
3 Gombos Kulcs Shell
készítsen:
Van Gyári
penge:
Vágatlan Üres Penge
- mind nagykereskedelmi, mind kiskereskedelmi:
Ha ön nagykereskedő, mi vagyunk a legjobb választás
Elem Típusa:
Távoli Autó Kulcstartó Esetben A Shell
ALKALMAS:
Audi A2 A3 A4 A6 A8 TT
Tartalmazza:
1 darab autó kulcs shell
Csomag:
Hab Táska
logó:
Nem ! Ha egyéb kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba
Termékek a kategóriában