.

.

vízpumpa:DC/MIKRO/elektromos/mágneses/vas/6v/merülő lzx

vízpumpa:DC/MIKRO/elektromos/mágneses/vas/6v/merülő lzx

HUF 3780.00

Elérhetőség
A termék elérhető


név : víz szivattyú Anyaga : öntöttvas képtovábbítási mód : a mágneses erő, feszültség : 6v aktuális : 0.39 típus : mikro teljesítmény : elektromos ues : víz szín : fehér-CSOMAG tartalma : 1*VÍZ SZIVATTYÚ
Szállítás
Mielőtt a fizetés, kérjük, ellenőrizze, hogy a cím megegyezik a címet szeretné, hogy a hajó. Orosz vevőnek kell írni a teljes nevét. Brazília vevőnek kell nyújtani nekünk az CNPJ száma CPF szám Után a teljes fizetés érkezik majd számolni, a elemet kell küldeni minél hamarabb. Általában a szállítási idő 15-40 nap . De Brazília többe fog kerülni nap, a szállítási határidő attól függ, hogy a vám-és post szállítás. A vám, adók, díjak, vagy a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Visszatérési Politika elkötelezettek Vagyunk, hogy önnek a lehető legjobb ügyfélszolgálat. Ha bármilyen okból elégedetlen a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig segíteni fog a gyors megoldás. Szeretnénk eldönteni, hogy probléma egy barátságos módon. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy elégedett a elemet. Ha bármilyen okból nem kíván visszatérni a tétel, lépjen velünk kapcsolatba, 14 napon belül, a szállítási időpontot. Csak a fel nem használt, a sértetlen, eredeti állapotban tétel lehet minősített vissza. Vevő felelős a szállítási díjat vissza.
Visszajelzés az A célunk nyújt kiváló minőségű termék, kellemes vásárlási élmény. Ha elégedett vagy a elemet, majd a szolgáltatás, kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést, 5 csillag arány. Kérjük, írjon nekünk, mielőtt elmegyek valami 1 vagy 2 nézettség, semleges, vagy negatív visszajelzés, vagy nyissa ki vita. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet, majd a törekvés, hogy megoldja a problémákat. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát. Köszönjük, hogy meglátogatta!

A tulajdonságokhoz

Használat:
Víz
teljesítmény:
Elektromos
Elmélet:
Elektromágneses Szivattyú
Alkalmazás:
Merülő
Modell Száma:
micro
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Normál
Szerkezet:
víz szivattyú
Üzemanyag:
Elektromos
Termékek a kategóriában