.

.

80mpa Nyomja meg a Gép vízvezeték 800KG Kézi Hidraulikus Szivattyú Teszt SYL-4

80mpa Nyomja meg a Gép vízvezeték 800KG Kézi Hidraulikus Szivattyú Teszt SYL-4

HUF 113724.00

Elérhetőség
A termék elérhető


A folyamat nyomáspróba, ha úgy találja, hogy a víz mennyisége a levegő csavarja ki a szelep, kiengedte a levegőt.
Üdvözöljük a Li Család MPC !
Kérjük, olvassa el az alábbi tippeket vásárlás előtt. víztartály kell tisztítani, illetve az üzemi közeg (víz vagy hasonló olaj viszkozitás, víz) kell tisztítani kell, 5~60 FOK C, meg kell kissé magas a környezeti hőmérséklet. Ismerős a használata az előírásokat, akkor telepítse a szivattyút
2) kérjük kirak két csavar fedél a mezőbe, kivenni a bőröndöt részek; majd távolítsa el a víz bemeneti cső, s egy visszatérő vezetékbe, akkor a víz bemeneti cső, vissza csövön keresztül a doboz fedelét, majd állítsa be a víz bemeneti közös, a maradék víz közös,
3) amikor a doboz fedelét kell felszerelni, hogy a tartály, a szivattyú test, illetve a konzol helyezkednek el a víztartályt.
1, A távoli területen, a szállítási díjat nem tartalmazza az ár az áru bár néhány ingyenes szállítás.
3) vizsgálati nyomás szivattyú csatlakozás méret :
Előtte a szivattyú középvonala, magasság 735 mm, cső közös, a szivattyú egy munkát, ca.
Termék jellemzők
1, a megnyitó után a telepítés :
1) kicsomagolás után kérjük szerint a csomagolási listát a műszaki dokumentumokat, valamint alkatrészek. a vizsgálati eszköz kell tenni előre, hogy a levegő, tele működik a média, annak érdekében, hogy lerövidíti a vizsgálati idő
E. a munka, mint amit a szivattyú vagy más részei a szivárgás jelenség kellene zárni, karbantartása.
1db SYL-4 800 KG kézi hidraulikus szivattyú teszt 80mpa Nyomja meg a gép
Víz cső
Leírás
Kézi próbapumpa célja, mindenféle nyomás tartály nyomás teszt berendezések, csővezetékek, szerelvények, csőszerelvény, illetve más gumi tömörítés a tömörítés eszköz, a szükséges vizsgálati eszköz meghatározása nyomástartó edény berendezés, a maximális üzemi nyomás akár 80 MPa (800 kg), 80 MPa (800 kg), a megfelelő nyomás belül bármely szakaszában a tárgyalás a nyomás, hogy a hatás eléréséhez a víz nyomása, vagy olajnyomás teszt. körű nyomásmérő nem lehet kevesebb, mint 1,5-szerese a vizsgálati nyomás, mint például a szivattyú a nyomás mérő tartomány túl nagy, kérjük, adja hozzá a megfelelő nyomásmérő.5, minden felhasználó szerint akkora, mint egy mix kapcsolat csővezeték (lásd 2.
2) megjegyzés : a használni :
A.-pin-kódot, a szivattyú test a villa kar pin -, illetve a dugattyú felső csepegtető egy kis olaj a kenés.
4) a felület a nyomásmérő, hogy a dugattyút, majd az irányt a kilincset. kell figyelni, hogy a folyamatos feltöltését a dolgozó közepes.
A próbapumpa, ha nem használja, kell helyezni, a víz a szivattyú, egy kis mennyiségű olajat, a korrózió. 1500 mm-es, egy szál belül a M22 X1.
Megjegyzés használati útmutató próbapumpa
A szivattyú nyomás teszt használat előtt ellenőrizze a kapcsolat az összetevők szűk, a nyomásmérő normális, a víz cső van telepítve, a dolgozó közepes szivattyú olaj 5~50 ~ C, víz emulzió viszkozitás, vagy
Annak érdekében, hogy a hatékonyság javítása, az első teszt lesz a teszt tartály vagy berendezés, hogy töltse ki a víz, akkor a víz outlet cső a szivattyú nyomás teszt.
Termék elv
A kézi próbapumpa áll szivattyú test, dugattyú, tömítő gyűrű, ellenőrző szelep, nyomásmérő, víz tartály stb.
Nyomás vizsgálat befejeződött, az első szabadon nyílt víz szelep nyomáskülönbség, hogy ne sértse meg a táblázatban. :
A dugattyút kezelni van emelve, a szivattyú létrehoz egy vákuum, nyisd ki a vizet a víz bemeneti szűrő, adja meg a szivattyú bemeneti csövet a víz bemeneti szelep, erő, nyomás alatt, amikor a bemeneti szelep zárva van, a szelep nyitó, a kimeneti nyomás a vizet, majd adjuk meg a készülék mérni, így a dugattyús munka, hogy elérjék a névleges nyomás a teszt.

A tulajdonságokhoz

Használat:
Víz
Márka Név:
YunlinLi
teljesítmény:
Hidraulikus
Modell Száma:
SYL-4
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Normál
Üzemanyag:
/
Alkalmazás:
szivattyú teszt
Elmélet:
hidraulikus szivattyú teszt
Nyomás:
/
Szerkezet:
hidraulikus szivattyú teszt
Kioldási mód:
kézi
Anyag:
öntött acél
Termékek a kategóriában