.

.

Forró eladási>>>>> dfztt multi-szín Gyönyörű, Természetes kő új link karkötő 7.5 cm ctfuu -Menyasszony új fre

Forró eladási>>>>> dfztt multi-szín Gyönyörű, Természetes kő új link karkötő 7.5 cm ctfuu -Menyasszony új

HUF 3019.00
HUF 3774.60

Elérhetőség
A termék elérhető

Alsó postaköltség Árak
Tudjuk árfolyam visszatért elemeket, ha probléma van az elem. Minden elemet kínálunk mögött 100% - os elégedettségi garancia. Ha az elem nem megfelelő, vagy nem tetszik, bármilyen okból, azonnal lépjen kapcsolatba velünk a return utasítás fogjuk, hogy ez jó neked. Tárgyakat kell szállítani, hogy minket az eredeti állapotban, sértetlen 14 napon belül. fogunk dolgozni, annak biztosítására, hogy minden probléma megoldódott. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítási díj nem téríthető vissza.
A mi küldetésünk az, hogy győződjön meg arról, hogy minden kérdésre választ kapunk időben. Kérjük, bátran előre a kérdéseket, észrevételeket nekünk , de kérjük, ne rejtsd el a e-mail címet.
Mi a válasz e-mailt hétfő-péntek (nincs hétvége vagy nyaralás).
Köszönjük, hogy meglátogatta a boltban. A csomag, mindig kell 15-20 perc pack bár elég profi, mert kellene egyeztetni címét, majd töltse ki a 4 példányban vám alkalmazása képezi. Miután a csomagot küldött, el kell követni, hogy szinte minden nap. Bár elfoglalt egész nap együtt, boldogok vagyunk, hogy a tartalom a felelős a szolgáltatás.
Ha elégedett vagy az áru, illetve szolgáltatás, kérlek, adj öt csillag bátorítani, hogy egyre jobb. Alatt öt csillag mutatja, hogy egy rossz állt nekem, abban az esetben kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velem megoldani.
Nagyon köszönöm, még egyszer.
Az alábbi ábra azt mutatja, hogyan kell hagyni a visszajelzést, kérjük, kövesse, thx

A tulajdonságokhoz

Fő Kő Színe:
Fehér, Zöld, Lila, Multi
Karkötő Típus:
Bangles
Jól vagy Divat:
Divat
Alakjaminta:
Kerek
Beállítás Típus:
Feszültség Beállítás
Stílus:
Divatos
Anyag:
A nemek közötti:
Nők
Fémek Típus:
Ezüst
Modell Száma:
7-9
galvanizáló:
ezüst bevonatú
Termékek a kategóriában