.

.

STARPAD A Labdát lehúzóval 30 ~ 56mm gömb alakú alkatrész mounter futómű javítás utángyártott autó érdekel, eszközök

STARPAD A Labdát lehúzóval 30 ~ 56mm gömb alakú alkatrész mounter futómű javítás utángyártott autó érdekel,

HUF 21870.00
HUF 24300.00

Elérhetőség
A termék elérhető


Szállítás :
1,A VILÁG MINDEN PONTJÁRA.
Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Ha nem tudod pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO) 2,Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.
Köszönöm szépen. Miután mindketten megerősítették, hogy a problémákat. Jó vásárlást.
Lépjen Kapcsolatba Velem :
Ha volt bármilyen kétség vagy probléma az árut,kérem, ne adj Negatív Visszajelzést. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. Kérjük, tartsa be az áruk fel nem használt, illetve a jó csomagolás állapotban.
SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek.
4,Ha a teljes súlya a sorrendben, mint 2 kg,akkor a hajó több "China Post Air Mail" vagy "e Packet" külön-külön.
Ami a csomagolás :
mi lehet változtatni a csomagot, hogy csökkenti a súlyt tartani a hajózás biztonsága függ a különböző áruk. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Ami a csomagolás : mi lehet változtatni a csomagot, hogy csökkenti a súlyt tartani a hajózás biztonsága függ a különböző áruk. Ha szeretnél jobban szállítás módja, pls szólj, mi fog változni, a szállítási költséget is meg kell változtatni.
Nem vagyunk felelősek semmilyen egyéni vám vagy behozatali adó.Firtly,kérjük, ajánljon a megrendelés számát, majd felajánlja a problémákat részletesen üzenet pedig egyértelmű bizonyíték.
Mi is a kínálat másik elem ugyanazon sorozat terméket, akkor ellenőrizze, majd válassza ki az alábbi listából. Ha szeretnél jobban szállítás módja, pls szólj, mi fog változni, a szállítási költséget is meg kell változtatni. 5,csak a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket.
Visszatérési Politika :
Ha bármilyen termék problémák, akkor 7 napig, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza áruk vissza a nap, amikor megérkezett a tételek.
Fizetés :
Elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet. Mi visszatérítjük a részek, vagy a teljes összeget. 3,Általában fogjuk használni China Post Air Mail.
Csomagolás Hivatkozás :
Ami a kromatikus aberráció pedig dimenzió hiba : a fény probléma a mérési módszer különbség, talán van egy kis hiba, kérjük, vegye figyelembe, megérteni. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.
3,Általában fogjuk használni China Post Air Mail. Köszönöm szépen. Miután mindketten megerősítették, hogy a problémákat.
5,csak a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. Ha nem tudod pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül.Firtly,kérjük, ajánljon a megrendelés számát, majd felajánlja a problémákat részletesen üzenet pedig egyértelmű bizonyíték. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. Pedig, kérem, forduljon hozzám a vatera piacterén először is, hadd tudják a részleteket, majd megpróbáljuk megoldani a problémát, amint lehetséges. Lépjen kapcsolatba Velem : Ha bármilyen kétsége van, vagy problémát az árut,kérem, ne adj Negatív Visszajelzést. Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

A tulajdonságokhoz

Márka Név:
STARPAD
Elem Típusa:
Gumiabroncs-Javító Eszközök
Termékek a kategóriában