.

.

Fordított kelő kártya PCI PCI 90 fok PCI riser kelő 1U alváz 2,5 cm

Fordított kelő kártya PCI PCI 90 fok PCI riser kelő 1U alváz 2,5 cm

HUF 767.00
HUF 807.30

Elérhetőség
A termék elérhető


PCI kilencven fordított kártya , magassága 3,5 cm, 4.7 cm hosszú, 2,5 cm-es három lehetőség a korlátozott hely a kis méret az alváz, hogy telepíti a PCI kártyát, ez az adapter 2,5 cm.
Bolt is rendelkezésre állnak 2.5 cm, 4.7 cm Előre kártya
Megjegyzés : Ez az adapter pontot előre, hátra ! PCI ez a fordulat után irányának megfordítására, a száj felé a CPU , előre után PCI port át vissza CPU irányba ! A vevők a vásárlást visszaigazoló előtt jót
Figyelmeztetések :
1 A tétel keresztül szállítják Hong Kong Post Csomagot anélkül, hogy nyomon követési számot. Mert túl sokba kerül. Közvetlenül fogja küldeni, Hong Kong Post. Általában érkezik a legtöbb országban 1 hónapon belül.Ígérjük, lehet kapni az adapter 2 hónapon belül. Ha nem kap ez a 2 hónap, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, majd küldünk egy új egyet.
2, A nyomon követési számot tele a vatera piacterén nem megfelelő. Csak megfelelőségi a vatera piacterén Feltételeket. Mert a vatera piacterén nem teszi lehetővé, szállítás nélkül nyomon követési számot.
3, Ez egy érték arányt a termék. Szóval csak akkor fogadja el, 5 csillagos értékelést. Nem fogadjuk el a vita. Ha van egy kis probléma, kérjük, haitao első.
4, Ha kell követni a nyomkövető információk, de egy kicsit aggódom a követési adatokat, ezért jobb, ha választani China Post Air Mail / orosz Légi(Csak Oroszország)
Mielőtt forgalomba érdekében, kérjük olvassa el figyelmesen a feltételeket. Köszönöm!

A tulajdonságokhoz

Kábel hossza:
Egyéb
Márka Név:
CY
Típus:
Hosszabbító Kábel
Termék Állapota:
Raktáron
Modell Száma:
037
Csomag:
No
Termékek a kategóriában