.

.

A pneumatikus működtetésű Kiegyenlítő eszköz pontosan eltekint a két komponens (2K) 50 mL 1:1 arány adagoló patron tartót

A pneumatikus működtetésű Kiegyenlítő eszköz pontosan eltekint a két komponens (2K) 50 mL 1:1 arány adagoló

HUF 18465.00
HUF 19437.30

Elérhetőség
A termék elérhető

Történelem 1 A Gyári Létre
a gyárat alapított 2009-től indul a demestic értékesítési 2 Jó Értékesítési Kínában
adjuk el gyorsan a Kínai Piacon, élvezze a nagyszerű hírnevét 3 Import & Export Osztály Létre
az import-export osztály megállapítása, kezdjük a nemzetközi értékesítési 4 Eladni Gyorsan a Fedélzeten
az export éves eladási mennyisége eléri az 5 000 000 Minősítések
Minőségbiztosítás
Védi A Fizetési,
Biztosítsa A Rendet A Előnyei
Magas Minőségű Minőségi Alapanyag, Fejlett, Jól Eljárások. ha kell, gyorsan express, keresse fel nekem, szerződött áron, expressz vállalat, mint például DHL, UPS, a FEDEX,a TNT. SZÁLLÍTÁSI IDŐ :
3-8 nap után megerősítése érdekében,részletes szállítási dátumot kell dönteni szerint
termelési időszakban, valamint rendelési mennyiség.
Előnyök • Pontos, ismételhető adagoló használata esetén bármely Performus™ vagy Ultimus™ adagolók • Opcionális állvány (P/N 7015875) lehetővé teszi, hogy a gazdasági szereplők a manőver a darabot a kihangosító lemondanak • Képes pre-mix, downpack 2 K termékek fecskendő hordó • Egyszerű létrehozni, illetve működtetni • Több tartós, robusztus design Funkciók • Tervezték, Nordson EFD elektro-pneumatikus folyadék adagolók • Standard konfiguráció (O/N 7360152) biztosítja a pontos adagolást 50 m L 1 : 1, 2 : 1 arányok • Átviteli Készlet (P/N 7015864) lehetővé teszi, downpacking 2 K anyagok
Csomagolás & Szállítás, a CSOMAGOT :
Standard export karton csomagolás. Az összes folyadékot lehet pontosan adagolni, vagy a légnyomás, vagy mechanikai erő. Cég Információk
Ningbo VMATIC Folyékony Control Industry Co. Egyes tételek követjük azáltal, hogy minden iparágban egy költséghatékony megoldás, az kell, hogy lemondanak folyadékok be, ellenőrzött módon. Mikor lesz, hogy a szállítás a megrendelést követően,
Általában, hogy a szállítás 2 napon belül, ha annak nagy mennyisége vagy OEM elemek, tovább tart az idő. Célunk, hogy forgalmazása tervezés, fejlesztés, termelés, értékesítés. Mi az MOQ?
Általában, az MOQ mutatott a honlapon,de egyes elemeket vagy az OEM-tétel, az MOQ lesz megerősítés után tárgyalási 4.
Bízunk benne, hogy a lehetőséget, hogy a szolgáltatás a kieresztés követelményeknek. Egy teljes sor a cserélhető fecskendők, hordók, tűk, tippek is rendelkezésre állnak. Mi a kínálat, egyszerű kézi vagy pad adagolók egyetlen része anyagok keresztül automata robot adagoló rendszerek látás elismerése, mérő-mix berendezés két rész anyagok, mint például a epoxies. Van 10 fő-sorozat a termékek megfelelő osztályozás szerint minőségi funkció, stb. Lehet vásárolni alacsony mennyiség teszt?
Igen, persze, az árak mutatott az interneten, beleértve a szállítási költség, de wil veszi körül 20-25 nap, hogy a hely.
A termékek alkalmasak a sok alkalmazás, beleértve az Orvosi, Elektronikus, Ékszerek, Autóipari, illetve általános ipari OEM összeszerelési műveletek.
Nagy Termelékenység
Gyors Szállítás
Vezető Szinten R & D Osztály
Tapasztalt Marketing Menedzser
Profi Design Részleg
Fogadja el OEM & ODM
Kiváló értékesítés Utáni Szolgáltatás szolgálunk fel A Top 500
GYIK F AQ 1.
Elkötelezettek vagyunk, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű termékek jó ár-érték arány, amely biztosítja, elégedettség magas szintű ajánlás.
Az összes folyadékot lehet pontosan adagolni, vagy a légnyomás, vagy mechanikai erő. Maga vizsgálja meg a kész termékek?
Igen, minden egyes lépés a termelés késztermékek lesz jött ki az ellenőrzés által QC osztály, a szállítás előtt.

A tulajdonságokhoz

Típus:
Epoxies
is_customized:
Yes
Modell Száma:
VC-A1231
Termékek a kategóriában