.

.

Halászat, Hal Megfogó Jogosultja Műanyag Úszó Fogó Fogó Vezérlő+Akasztó Kék

Halászat, Hal Megfogó Jogosultja Műanyag Úszó Fogó Fogó Vezérlő+Akasztó Kék

HUF 1099.00
HUF 1617.30

Elérhetőség
A termék elérhető


Halászat, Hal Megfogó Jogosultja Műanyag Úszó Fogó Fogó Vezérlő+Zsinór
Leírás : A műanyag hal markolat elképesztő , ez a hal megfogó, hogy soha nem fogja elveszíteni a hal. A halat fogó fogó le a hal szájában pedig lehetővé teszi, hogy könnyen megfogni a halat, anélkül, hogy bármilyen kárt a kezét, majd a halat. az ajak megfogó lesz elég óvatos hal. Könnyű, egyik kezében működés, Könnyű, műanyag, skidproof kezelni Úszó megfogó eszköz kezelése rugalmas kantár, ha csepp víz Nagy kontrolling horgászfelszerelések
Specifikáció : Anyag : Műanyag Szín : Kék, Fehér, Piros, Sárga Méret : kb. 17.5*4.2*1.5 cm Súly : 55g
A csomag tartalmazza : 1 x Halat Fogót tartó Zsinór
Kérjük, szíveskedjen Megjegyzés : a Tételek lesznek újracsomagolt, hogy mentse a szállítási díjat & meg, hogy a környezetbarát. Garantáljuk, hogy az elem védett lesz hát a buble táskák, Nem kiskereskedelmi mezőbe!
Fogadjuk el fizetési Ali Pay keresztül CSAK. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI Kérjük, vegye figyelembe, hogy e-ellenőrizze, általában általános veszi 5 munkanapon belül tiszta. Ha vettem volna több elem, kérjük, használja a kosárba, majd nézd meg egyszer s mindenkorra, ahelyett, hogy fizet nekik külön-külön. Kérjük, sorolja fel a különleges kéréseit (színes, csomagok, stb.) a MEGJEGYZÉSEK SZAKASZBAN, amikor nézd meg.

A tulajdonságokhoz

Márka Név:
Chineon
Típus:
Halászati Fogó
1:
Megfogó Tartó Halászat, Hal
2:
Műanyag Megfogó
3:
Úszó Fogó Fogó Vezérlő+Zsinór
4:
Nagy kontrolling horgászfelszerelések
5:
Megfogó Jogosultja Műanyag Úszó Grabber
Termékek a kategóriában