.

.

PU'Aimetis HD infravörös megfigyelő kamera lencse fekete csavar alakú 1.3 MP lyukra lencse 3.7 mm M12 szál CCTV objektívek

PU'Aimetis HD infravörös megfigyelő kamera lencse fekete csavar alakú 1.3 MP lyukra lencse 3.7 mm M12 szál

HUF 2030.00
HUF 2508.30

Elérhetőség
A termék elérhető


wy-plugin-start
Forró Áru
$10.8
$15.8
$46.3
$15.8
$17.16
$15.93
$19.63
$36.9
wy-plugin-vége
HD infravörös megfigyelő kamera lencse fekete csavar alakú 1.3 MP lyukra lencse 3.7 mm M12 szál CCTV objektívek A vállalat továbbra is az a tétele, a hitelesség alapján, ügyfelek legfelsőbb, valamint a minőség garantált, hogy a legjobb szolgáltatásokat keresztül minden igyekezetünk! Ígérjük : ugyanaz a minőség, az ár optimális, ugyanaz az ár a minőség a garancia! Gyári közvetlen értékesítés árbevétele határozottan ár-érték arány!
MEGJEGYZÉS : Ha kell, adjunk hozzá IR (IR650, IR : 850, IR940) megjegyzi, nem megjegyzi, alapértelmezésben nem növeli IR.
Garancia :
1. Minden árut szeretnénk eladni a jó minőségű, de szigorú vizsgálat előtt, hogy ők szállítják. Igyekszünk a legjobb, hogy elkerüljék a minőségi probléma.
2. Ígérjük, garancia a minőségi egy év, majd a javítás ingyenes. A visszatérő szállítási kell fizetni az ügyfél.
3. Az ön elégedettsége a mi termékek garancia. Ha nem elégedett a termékkel, akkor vissza az árut, hogy az exchange-de kérem, kommunikálni velünk, mielőtt vissza. A postaköltség díj nem téríthető vissza, vagy a megrendelő felelős minden vádat az adatszolgáltató, illetve reshipping.
4. Minden vissza elem kell, hogy legyen, jó állapotban. Biztos alatt újra eladható állapotban. Visszajelzés : A kliens elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, kérem, hagyjon pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha elégedett vagy az árukat vagy szolgáltatásokat. Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba először is, mielőtt elküldi a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb vásárlói tapasztalatok.
Köszönöm a vásárlást

A tulajdonságokhoz

Márka Név:
PU'Aimetis
Modell Száma:
3.7 heiluosi-3
Érzékelési Terület:
1/3
Felbontás:
1,3 MP
Lencse Teljes Hossz:
8.5 mm
Vízszintes látószög:
92 fok
Objektív felépítése:
4G
Termékek a kategóriában