.

.

intel pentium E6700 CPU Processzor (3.2 Ghz/ 2M /1066GHz) Socket 775 ingyenes szállítás

intel pentium E6700 CPU Processzor (3.2 Ghz/ 2M /1066GHz) Socket 775 ingyenes szállítás

HUF 1350.00

Elérhetőség
A termék elérhető

Intel Processzor Core 2 duo E6700 /4 M Cache/ 2.66 GHz/1066 MH z FSB Vizsgált Elem sajátosságok
Eladtuk a használt CPU üzletünkben,Ezek a CPU értékesítik után a felhasználó egy számítógép frissítés. először is, mi biztosítja, hogy a funkció a CPU normális. PROCESSZOR megjelenése nem jelenik meg súlyos károkat, a képek a valódi CPU. Minden egyes CPU nem ugyanaz, mint a régi, mind az új, így a felhasználók nem kérd meg a CPU-t, mivel ugyanazt a képet .
Ha bármilyen kérdés, hogy egy termék, kérjük, ne nyissa ki az esetet, mielőtt kapcsolatba lépne velünk. Hagyd a vatera piacterén üzenetet, majd megoldjuk a problémát, belsőleg, amint lehet.
1 biztosítunk 12 hónap garancia CPU tiltást tartozékok. 2 kínálunk 7 nap ingyenes csere, vevő kérheti a cserét követő 7 napon belül a számlát a termék, a vevőnek kell vissza a terméket eredeti állapotban nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költség a visszatérés.
Lehet, hogy a fizetés a fenti fizetési módok, fizetési kell számított 3 munkanapon belül ha a megrendelés. Vatera piacterén ellenőrzi a fizetési 24 órán belül, ha a kifizetés megtörtént, mi lesz a folyamat a megrendelés belül 2 ~ 5 d ays egyszer ellenőrizze a vége. Ha a megrendelés már zárva, mivel biztonsági okokból csak akkor nyújt be kérelmet, a vatera piacterén a fizetés-hitelesítési . A visszatérítés által okozott megrendelés törlése, visszatérítés megállapodás vagy a közvetítés lesz a folyamat azonnal meg is eltarthat 7 ~ 10 nap alatt elérjük a számla.
Akkor a hajó a megrendelés belül 2 ~ 5 napon belül fizetési ellenőrizni. Akkor a hajó a megrendelés keresztül China post, e-Csomag, EMS, DHL, UPS, a Fedex, vagy egyéb kifejezett. Minden behozatali illetéket vagy díjat a vevő felelőssége. Nem vagyunk felelősek semmilyen problémát okozott a vámhatóság által a vevő országban. Kérem, hagyjon üzenetet a állapítsa értéket választja, a DHL.

A tulajdonságokhoz

Foglalat Típusa:
LGA 775
Indítás Dátuma:
2010
cpu frekvencia:
3.2 GHz-es
Processzor Márka:
Az Intel
Magok száma:
Dual-Core
Típus:
Dual-Core
Csomag:
No
Intel Modell:
pentium e6700
Alkalmazás:
Asztali
L2 Cache Kapacitás:
2 MB
Main Frequency:
3.2
Processzor Típusa:
Intel Pentium
Modell Száma:
E6700
64 Bites Támogatás:
Igen
Chip Folyamat:
45 nanométeres
Márka Név:
Az Intel
Interfész Típusa:
LGA 775
teljesítmény:
65 W
Elem Állapota:
Használt
Intel Modell:
pentium e6700
Termék Állapota:
Használt
L2 Cache:
2 MB
Termékek a kategóriában