.

.

Beibehang Egyéni fotó tapéta 3d kiváló minőségű gyöngy virágos háttér a modern divat nagy 3d-s freskó tapéta lakberendezés

Beibehang Egyéni fotó tapéta 3d kiváló minőségű gyöngy virágos háttér a modern divat nagy 3d-s freskó tapéta

HUF 4099.00
HUF 5940.00

Elérhetőség
A termék elérhető

Használni a kést, hogy vágja le a felesleges rész körül a markolat.
Kérjük, írja meg a kedvenc anyag, valamint a pontos fali méret alatt a megrendelést, vagy hagyj üzenetet időben. Ahhoz, hogy megkapd, amit akarsz. Selymes felület.
Termék Mutasd >>
Telepítés Megjegyzés végzünk L "annak érdekében, hogy fizetni 7 napon belül eltávolítása után. Ez csökkenteni fogja a sok darabra, annak érdekében, hogy megfeleljen a nemzetközi hajózás.) Az összes e-maileket lesz a válasz, 1 munkanapon belül.Illessze be a falon, majd késsel vágja le a felesleges részt, használjon egy tiszta törülközőt, hogy a túlcsordulás ragasztó.
Nem vagyunk felelősek semmilyen import egyéni vám -, de általában azt is állapítsa meg, hogy az alsó érték segít, hogy kevesebbet fizetnek, vagy még nem adóztatható.Ecsettel a ragasztó a hátán a minden háttérkép panelen jelöljük ki a rend őket. Tisztítsa meg a falat, majd ellenőrizze, hogy a fal tiszta, sima.Amikor a tészta a második panel, legyen óvatos, hogy a tapétához sablon.
Kérem, a megrendelés tekintse meg az alábbi számítási módszer : például A fal magassága 2,5 méter, a szélessége 3 méter. Majd egy törölközőt vagy szivaccsal tisztítsa meg a túlcsordulás ragasztó. Anti páratartalom. 3 S quare méter = 3 db .
A honlapon ár csak 1 négyzetméter. Eközben mark a részlet a szélessége a fal, s a magasság alatt rendelés. (Csukja be az ajtókat, ablakokat, hogy tartsa száraz, természetesen.

A tulajdonságokhoz

Funkció:
Water Resistant,Mildew Resistant,Extra Thick,Environment Friendly,Formaldehyde-free
Funkció:
Penész-Bizonyítja,Füst-Bizonyítja,vízhatlan,Hangszigetelt,Vízálló,Hőszigetelés,hangelnyelő,antisztatikus
Modell Száma:
falfestmény, háttérkép, 3d
Márka Név:
beibehang
Stílus:
Modern
Minta:
Igen
is_customized:
Yes
Használat:
nappali
Használat:
Szórakozás,Adminisztráció,Kereskedelem,Háztartási
Felelős Egység:
Usd/Tekercs
Természetes Anyag Háttérkép Anyag:
Növény
Felületi Kezelés:
Nyomtatott
Anyag:
selyem tapéta
Típus:
Természetes Anyag Háttérképek
Termékek a kategóriában