.

.

PCB tartók Alsó méret 20mm*20mm Nylon műanyag Stick típus fix ülés Elszigeteltség oszlop, tábla PC támogatás oszlop, bilincs MD sorozat

PCB tartók Alsó méret 20mm*20mm Nylon műanyag Stick típus fix ülés Elszigeteltség oszlop, tábla PC támogatás

HUF 2673.00

Elérhetőség
A termék elérhető

Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. Kérjük, szánjon néhány másodperc, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés (5 csillag) ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. Az ár nem tartalmazza az esetleges import adók miatt más országban más a politika a behozatali adó vevők felelős vámok.Singapore post szállítási idő 15-80 nap .Is küldhet nekünk üzenetet, hogy testre a színek. Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra.Singapore post szállítási idő 15-80 nap . Én szentelt örömet, biztonságos, kiváló minőségű termékek az ön számára. Mi mindig hajlandó dolgozni a dolgokat ! Tipp : Vevő szabhatja a színek az elem. Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semleges(3 csillag), vagy negatív(1-2 csillag) visszajelzés.
Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, ha érdekli a termék, küldünk neked az adatok a részleteket.Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Csak meg kell hagyni egy cetlit, hogy minket, amikor a fizetést. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semleges(3 csillag), vagy negatív(1-2 csillag) visszajelzés.com/store/607318
ÜDVÖZÖLLEK A boltomban Áru, Versenyképes Áron, a Vevő az Első !
Az üzletről velem, majd egy kellemes élmény.Valóban hivatalos nevén TIMEHARVEST cég A valódi hivatalos vatera piacterén bolt : www. Első alkalom, hogy az üzleti; legközelebb, barátok leszünk. Remélem tetszik az egész folyamat!
Kínálunk jó minőségű PC Tábla, Videó, Játék, Több Játék, Több Patron, Automata, Flipper, Gyerek Lovagol, ABS kabinet rendelkezésre 21"~25"monitor, erős acél szekrény 25"~29" monitor Jamma csatlakozó, valamint egy tartalék alkatrészek, Érme Elfogadó, nyomógomb, joystick, stb. Mi mindig hajlandó dolgozni a dolgokat! Valóban hivatalos nevén TIMEHARVEST cég A valódi hivatalos vatera piacterén áruház : Szállítás : 1. Elküldjük az elem 1~6 munkanapon belül, ha a kifizetés megtörtént. Negatív visszajelzést nem old meg semmit. Az ár nem tartalmazza az esetleges import adók miatt más országban más a politika a behozatali adó vevők felelős vámok. Kérjük, szánjon néhány másodperc, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés (5 csillag) ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. Mi lesz a hajó ugyanaz, mint az első kép (Fő kép) azt mutatja, hogy te. Negatív visszajelzést nem old meg semmit.
Visszajelzés :
1. Visszajelzés : 1. Ha helyet érdekében, kérjük ne habozzon, hogy hagyja részletesebb követelményeket, majd elintézem, hogy az árut a lehető leghamarabb. Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Mi pedig kezelése érdekében az ön számára. Pls kérdezik tőlünk, hogy meghosszabbítja a szállítási határidő, ahelyett, hogy vita .Néhány országban, mint OROSZORSZÁG, BRAZÍLIA hosszabb ideig is eltarthat . 100% - a szállított termékek tesztelése a szállítás előtt azzal, QC .De az üzenetet kell küldeni, mielőtt az árut ki.

A tulajdonságokhoz

szín:
HCA 5, HCA 6, HCA 8, HCA 10, HCA 12, 15 HCA
Márka Név:
TIMEHARVEST
Életkor:
>8 Év
Modell Száma:
PCB birtokosai 02
Típus:
arcade játék gép alkatrészek
Színek:
Fehér
Mennyiség:
100 db/zsák
alsó méret:
20mm*20mm
Termékek a kategóriában