.

.

1db Fekete Gumi Golf Képzési Támogatások Golf Swing Képzés Markolat Edző Golfozó Szabadtéri Coaching Gyakorlat Kiegészítők, Sport Eszköz

1db Fekete Gumi Golf Képzési Támogatások Golf Swing Képzés Markolat Edző Golfozó Szabadtéri Coaching Gyakorlat

HUF 823.00
HUF 1614.60

Elérhetőség
A termék elérhető


KAPCSOLÓDÓ TÉTELEK
ELEM adatai CÍM 1db Fekete Gumi Golf Képzési Támogatások Golf Swing Képzés Markolat Edző Golfozó Szabadtéri Coaching Gyakorlat Kiegészítők, Sport Eszköz
A TÉTEL JELLEMZŐI
100% Vadonatúj.
Zebra, hogy a markolat, majd a klub gyönyörű.
Magas környezetvédelmi gumi, anti-csavaró, de tartós.
Kézzel design szerint,a tervezés az emberi test,hangulatos, anti-skid.
Szín : Fekete.
Anyaga : Gumi.
Teljes Hossza : kb.25.8 cm(10.15")
A csomag tartalma 1 x Golf Swing Tréner Képzés Markolat
E-mail/vatera piacterén üzenet a kiemelt ügyfélszolgálatunknak.
Ha nem kapsz választ 1-2 munkanapon belül, kérjük, ellenőrizze, hogy r Az Üzenetek az esetre, ha az e-mail szolgáltató túlságosan agresszív spam szűrő blokkolja a vatera piacterén e-maileket. Kérjük, e-mail minket ÚJRA.
Elfogadjuk, Alipay. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI. A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés, megadhatja magát. Ha szeretné, hogy más fizetési feltételeket, kérjük, tudassa velünk, mielőtt helyet érdekében.
Fizetési kell kapott számított 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer.
Ha vettem volna több elem tőlem, akkor küldj egy fizetés minden elem, ahelyett, hogy fizet nekik külön-külön. Amikor kattintson a Fizetés gombra, a rendszer automatikusan érzékeli, hogy vannak más elemek is vásárolt tőlünk fogja össze őket a felülvizsgálat.
Minden értékesítés minősül végleges.
Ha árut kapott, hibás, vagy sérült a hosszú tranzit, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, szabadon. Adunk egy kielégítő megoldás AZONNAL.
Ha más okból akarsz, hogy a hajó vissza nekünk, ön lesz a felelős a visszatérő szállítási díj, valamint elküldjük a csere után megkapta a visszatért elem.
Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST kézhezvételét követően az elszámolt teljes fizetés. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha nem elégedett a tétel után kapja.
Ha elégedetlen vagy bármilyen ok miatt, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyj egy ALACSONY DSR (KEVESEBB, mint ÖT CSILLAG) vagy Semleges/Negatív Visszajelzést. Forduljon hozzánk megoldására bármikor. Igyekszünk a legjobb, hogy az ön számára legjobb megoldást, AZONNAL. Kérjük, legyen magabiztos velünk.
Komoly Vevő Csak! Kérem, helyezze érdekében, csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.

A tulajdonságokhoz

Márka Név:
gohantee
Modell Száma:
Golf Swing Tréner Képzés Markolat
Származékos Sorozat:
Golf Swing Tréner Képzés Markolat
Típus:
Golf Swing Tréner Képzés Markolat
Termékek a kategóriában