.

.

A DELL A 14Z 5423 Kártya Olvasó SD Audio USB-Testület 0H3CXC H3CXC

A DELL A 14Z 5423 Kártya Olvasó SD Audio USB-Testület 0H3CXC H3CXC

HUF 3653.10

Elérhetőség
A termék elérhető

Mi vagyunk a felelősek exchange küldeni egy másik a Levegőben Csomagot, vagy a DHL. Mert más Express valószínűleg vissza kell küldeni a Vámhatóságnak. A kulcs az, hogy meg kell mondani a teljes nevét , Részletes Cím,köszönöm .Post Szállítás : szállítási idő hosszú,ha kell, a termékek sürgős ,kérlek, ne ezt válaszd.Hibás tétel belül vissza kell juttatni 7-14 napon megkapta a parancsot.Megjegyzés : a Szállítási költségeket látható tartalmazza üzemanyag felár. Ellenőrizze, hogy a hiányzó elektronikus szigetelés gumival papír. Ellenőrizze a megjelenése, mint például a turps, por -, ón -, forrasztás, vagy más piszkos mark a fedélzeten. A behozatali vámok, adók, egyéb vám kapcsolatos díjakat nem tartalmazza. Ellenőrizze a belső, mind a külső csatlakozó, LCD kijelző , Két memória, DVD-meghajtó, Hálózati csatlakozó, Hang, Egér, Billentyűzet, Tárcsa, USB, SD csatlakozó, PC, 3,3 V COMS akkumulátor, Elem, hogy feltöltési / kisütési, Teljes futó 3 D, Indítsa újra a rendszert legalább két alkalommal. azt is elfogadja a paypal fizetés .Ha Brazíliából,kérlek, mondd, a CPF vagy CNPJ,anélkül,hogy az árut vissza a Vámon.Kérjük, ellenőrizze, hogy a minőség feltétele az áru különösen LCD LED üveg képernyő előtt, hogy az aláírás a Légúti Bill.Szállítási/Kezelés/a Biztosítás díja nem téríthető vissza. de lehet, hogy a hajó másik után kapunk egy küldünk vissza . Ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba keresztül Ali - Üzenetet, mielőtt elhagyja semleges, vagy negatív visszajelzés ,úgy gondoljuk, minden problémát meg lehet oldani azzal, nyitott, barátságos beszélgetés.EMS,UPS,a Fedex,a DHL : Hajózási korlátozás, hogy a honlapon közzétett idő az irányadó. Pedig ,ezek a Posta szállítási nem lehet nyomon, valamint azt eredményezheti, hogy a késések, vagy elveszett csomagok.ha kell , pls, lépjen velünk kapcsolatba, megmondom, hogy a paypal számla , vagy a store honlapon . A bussiness idő 9 : 00 -20 : 00-ig, hétfőtől péntekig,Pekingben , majd választ 24 órán belül ( kizárja a hétvégék, ünnepek ) , kérlek, várj türelmesen, köszönöm szépen !
4. Ha fizetni, győződjön meg arról, adj nekünk megfelelő részleteket, mint például a vevő név, cím, irányítószám, város neve, telefonszáma , köszönöm!
3.
GARANCIA
1.Hibás tételek kell jelenteni 7 napon belül kézhezvételét követően a tételek.Kínálunk 30 nap garancia a termékekre .Miután áru átvételét kérjük, teszt egyszerre, ha van probléma, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, vissza minket, 14 napon belül saját költségén után 14 napig nem ajánlunk teljes visszatérítést .Az ön elégedettsége a cél.Vissza elem kell, hogy legyen, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. Ha meg van elégedve a termékek, szolgáltatás, őszintén reméljük, hogy hagyjon minket pozitív visszajelzést, minden 5 csillagos , ami nagyon fontos, hogy a növekedés a kis társaság ,előre is köszönöm !
2.
ÉRTESÍTÉS
1.Nem fogadja el a miss érdekében vissza, valamint a visszatérítés nem engedélyezett. Mielőtt küldünk ki , teszteljük újra, hogy biztos, hogy az ügyfél kap dolgozik tökéletes. Ha az áru eltört a szállítás során, kérjük, jelezze a helyi futárszolgálat kártérítést.
Csomag :
Hogy becsomagolja a Levelet, antisztatikus zsákokban csomagolva által bubble bag, karton;
SZÁLLÍTÁS
1. Ha kell, hajót, rakományt vissza megkérdezni, visszatérítés (áruk működik, de azt akarom, hogy küldjön vissza), lehet, hogy csak visszatérítés, hogy a rakományt , nem a visszatérítés a szállítási díjat, kérlek, értsd meg !
VISSZAJELZÉST
1.

A tulajdonságokhoz

Kábel hossza:
0,2 m
Típus:
Dada Adatátviteli Kábel
Csomag:
Igen
Termék Állapota:
Raktáron
Modell Száma:
5423
Márka Név:
ASDFGHJK
Termékek a kategóriában