.

.

433 mhz, a RÁDIÓFREKVENCIÁS Távirányító Másolata kód klónozás Elektromos kapu sokszorosító kulcstartó tanulás garázs ajtó vezérlő mellékelt Akkumulátor

433 mhz, a RÁDIÓFREKVENCIÁS Távirányító Másolata kód klónozás Elektromos kapu sokszorosító kulcstartó tanulás

HUF 1512.00

Elérhetőség
A termék elérhető

táblázat frekvencia stabilizáció, másolja át a leggyakrabban használt elektromos ajtó, kapu, fix kód, a tanulás kód, vezeték nélküli távirányító, a művelet egyszerű, praktikus, kényelmes.92 MHz Hatalom által 27 A 12 V-os akkumulátor ( Akku tartozék ) Súly : 23g Méret : 55mm x 28mm x 14 mm Távolság : Akár 50 méter Csomag tartalmazza : 1 x RF 433 mhz-es Távirányító ( akkuval ) Megjegyzés : Ez az elem, küldje el anélkül, hogy a lakossági Csomagot , de mi lesz csomag előtt szállítjuk ki.
433 mhz-es RF Távvezérlő Másolja a kód 4 csatornás Távirányító Elektromos klónozás sokszorosító 433 mhz-es távirányító tanulás garázs ajtó vezérlő mellékelt Akkumulátor
Kérjük, olvassa el a termék adatait előtt figyelmesen, hogy megvásárolta ezt a Sokszorosító,
nézd meg a videót (demo), kérjük, használja a számítógépet,
ne használja a mobiltelefont. Ha nem a másolás a megfelelő műveletet, akkor lehet, hogy ellenőrizze, hogy a készülék rendelkezik egy chip felett. Chip kód(Encoder IC), mielőtt megveszed. : IC-modell eredeti távirányító 2262 2260 1527 2240 kompatibilis IC ( r olling kód távirányító nem működik ) Kérjük erősítse meg, két dolgot (1.92 MHZ-es frekvencián működni fog a távoli sokszorosító (megjegyzés : Néhány rolling kód távirányító nem működik) Kompatibilitás a legtöbb széles körben MCU kód, lehet másolni kereskedelmi PT2262 PT2264 PT2260, PT2240, PT1527,SC2262, SC2260, EV1527, SCT527, HS1527, HS2240, SCL1527, FP1527 HS2262 HS2260 LX2262 LX2260 EV1527 kódoló chip. Nem egyszerű hiszem, a frequeny ugyanaz, akkor lehet másolni. Például a hang. Ez nem egy teljes lista! Ha a távoli használja a 433. lépés - klón az eredeti távirányító 1) mindkét távirányítók a "back" pozícióban. Lehet konfigurálni a távirányító 2 másodpercen belül, ha megfelel az alábbi három feltétel : Feltétel : az eredeti távirányító is lehet használni, általában Feltétel II. Ha kell másolni "JÖTT" távirányító, kérjük, kattintson az alábbi képre, hogy vásárolni ezt A távoli klónozó lehet klón minden 433. Ez nagyon-nagyon fontos. Egy távirányítót, hogy ezt a frekvenciát használja az alább felsorolt. Fizetni Figyelmét, hogy : Kedves barátom, kérjük, ellenőrizze az alábbi utasításokat, mielőtt vásárolni ; ha nem felel meg a feltételeknek, még vásárolni, akkor nem fogadja vissza : a konfiguráció, majd az eladási folyamat, a legtöbb ügyfél kívánsága, hogy cserélje ki az eredeti távirányító általános távirányító, míg az ilyen távirányító nem kidolgozni.
Kérjük, olvassa el a termék adatait előtt figyelmesen, hogy megvásárolta ezt a Sokszorosító,
nézd meg a videót (demo), kérjük, használja a számítógépet,
ne használja a mobiltelefont. Nem ingnore őket. Vagy a két távirányító kell elhelyezni, hogy az a lehető legjobban (tedd a két távirányító az asztalon egymás mellett, nulla távolság) 2) Nyomja meg az egyik gombot a távoli sokszorosító majd nyomja meg az egyik gombot az eredeti távirányítót Tartsa, amíg a LED a távirányítón sokszorosító Villog , sikeresen klónozott.
Műszaki adatok : Működési frekvencia : 433. Lépés – törölje a meglévő kód a távoli sokszorosító 1) Tartsa lenyomva az "A", illetve a "B" gomb együtt - Led villog 3-szor 2) Tartsa lenyomva az "A" gombot, majd engedje fel a "B" gombot 3) Tartsa lenyomva az "A" gombot, majd nyomja meg a "B" gombot 3-szor, Led elkezd villogni Non-stop ( Kérjük, vegye figyelembe : a törlési eljárás, győződjön meg arról, hogy az "a" gombot az egész idő ) Most nyomja meg bármelyik gombot a távirányítón a LED lámpák nem fényes, így a törlés kód siker; ha megnyomja a gombot, a LED-lámpa világít, jelezve, hogy az eredeti kód nem törli ! 2.

A tulajdonságokhoz

Használat:
Lighting,Electric Door,Automated curtains,Universal
Gyakorisága:
433 MHz
Csatorna:
4
Márka Név:
QIACHIP
Támogató ALKALMAZÁS:
No
Csomag:
No
Modell Száma:
KT180
Vezeték Nélküli Kommunikáció:
RF
Alkalmazás:
Másolat A Meglévő Távirányítóval
Alkalmazási példa 1:
A jármű központi zár rendszerek
Alkalmazási példa 2:
Garázs ajtó, beléptető rendszer,
Alkalmazási példa 3:
Elektronikus kapuk, beléptető rendszer,
Alkalmazási példa 4:
Elektromos készülékek ellenőrzése
Alkalmazási példa 5:
Autó sunroofs ellenőrzés
Alkalmazási példa 6:
Fűtési rendszerek ellenőrzése
Alkalmazási példa 7:
kapcsoló
Termékek a kategóriában