.

.

Deluxe Számítógép Fél-test CPR próbabábu, elsősegély Képzés Próbabábu

Deluxe Számítógép Fél-test CPR próbabábu, elsősegély Képzés Próbabábu

HUF 216000.00

Elérhetőség
A termék elérhető


Speciális 2010-es Verzió Fél-test CPR próbabábu, elsősegély Képzés Próbabábu
1. Bevezetés :
HR sorozat szimulált szív-tüdő újraélesztés által : az Egészségügyi Minisztérium, Kínai Orvosi Kamara, a Kínai Mérnökök Egyesülete, a Kínai vöröskereszt kijelölt ÚJRAÉLESZTENI a termék használata ajánlott, a nemzetközi feltételek : szív-tüdő Újraélesztés. A továbbiakban : az ÚJRAÉLESZTÉST. Letartóztatás (mint a szívbetegség, miokardiális infarktus, áramütés, fulladás, mérgezés, az enyém, magasan a közlekedés, utazás balesetek, természeti katasztrófák, balesetek, stb. okozta szívroham), míg az első tanú, hogy mesterséges lélegeztetés, szív-tüdő újraélesztés, illetve egyéb járványügyi intézkedések. Ha a helyszínen ÚJRAÉLESZTENI A, B, C három lépésben : a légutak nyitva. B-mesterséges légzés. C-mesterséges keringés (mellkasi kompressziót), Ha a körülmények engedik, lehet venni, hogy a D-automata külső defibrillátorok. A helyszíni mentő személyzet, meg kell egységesíteni a standard ÚJRAÉLESZTENI A, B, C, D lépéseket, hogy megmentse, ahhoz, hogy a beteg életét mentette meg a lehető legrövidebb idő alatt. Szóval.A széles tömegek egészségügyi dolgozók, egészségügyi ellátást kell tanulni, szív-tüdő újraélesztés technikák, tanulási technika, be kell állítania tanár képzés, valamint egy megfelelő berendezés, orvosi berendezések Co., Kft. Henan Hongrui ajánlatok a műszaki képzés szimulációs modell az emberi szív-tüdő újraélesztés.
2.Normál
Az amerikai Szív Szövetség (AHA ) 2010-es Nemzetközi szív-tüdő újraélesztés (CPR) & Sürgősségi Kardiovaszkuláris Érdekel (ECC) Útmutató Standard
3. Jellemzők : 1. Külső mell tömörítés, valamint a mesterséges légúti : jelzőfény kijelző, digitális kijelző készülék hangot kéri eszköz; 2. Műtét módszerek : a feladat művelet; 3. Vizsgálat a tanulói válasz : mydriasis, valamint myosis; 4. Vizsgálata a nyaki válasz : csípje meg a nyomás a labda kézzel, majd szimulálni a carotis pulzus; 5. Munkakörülmények : kimeneti teljesítmény 6v, a manostat alkalmazni, hogy különböző külső hatalom vagy közvetlen jelenlegi négy NEM.1 akkumulátorok, alkalmas szabadtéri művelet.
4.Anyag jellemzői :
Arc, bőr -, nyak -, bőr -, mell -, a bőr, a haj, a kevert behozott gumi hőre lágyuló elasztomer anyagból, egy kis rozsdamentes acél magas hőmérséklet, nyomás fröccsöntő gép által történik, a pontos anatómiai tájékozódási pont, érzés igazi, színes egységes, reális forma, megjelenés, szép, tartós, fertőtlenítés nem torzítja, cserélhető csere kényelmi funkciók, az anyagot, hogy elérje a szinten külföldön.

A tulajdonságokhoz

Tárgy:
Az Orvosi Tudomány
Típus:
anatómiai modell
Modell Száma:
HR/CPR10180
Modell:
CPR próbabábu
Használat:
elsősegély képzés
szín:
Speciális Festés
Funkció:
élénk fél test felnőtt próbabábu
Garancia:
EGY ÉV
Bizonyítvány:
ISO9001
Anyag:
SPECIÁLIS PVC
Előny:
Élénk Anatómiai felépítése
Termékek a kategóriában