.

.

Forró eladási,10G SFP+ ER adó,10G 1550nm 40 km SFP+ optikai modul kettős LC csatlakozó, DDM funkció,a Penge

Forró eladási,10G SFP+ ER adó,10G 1550nm 40 km SFP+ optikai modul kettős LC csatlakozó, DDM funkció,a Penge

HUF 61676.00
HUF 64921.50

Elérhetőség
A termék elérhető


10 G 1550nm 40 km SFP+ optikai modul kettős LC csatlakozó, DDM funkció
TERMÉK JELLEMZŐK
Hot-pluggable SFP+ lábnyom
Támogatja 9.5, hogy 10.3 Gb/s bitsebesség mellett
Egyetlen 3.3 V-os tápegység
Maximális link hossza 40 km
1550nm EML adó, a PIN-fotó-érzékelő
Duplex LC csatlakozó
Teljesítmény disszipáció
Beépített digitális diagnosztikai funkciók
Esetben hőmérséklet tartomány -5°C-tól 70°C
ALKALMAZÁSOK
A 10 GBASE-ER/EW 10 G Ethernet
NORMÁL
Megfelel az SFF-8472 SFP+ MSA.
Kompatibilis hogy SFP+ SFF-8431 pedig SFF-8432.
Megfelel a 802.3 ae 10 GBASE-ER.
Ro HS Konform.
TERMÉK LEÍRÁS
A készülék használatra tervezték 10 Gigabit Ethernet linkek akár 40 km felett egyetlen mód, rost. A modul áll 1550 EML Lézer, In Ga As PIN-kódját, majd Preamplifier a magas-integrált optikai részegység. Digitális diagnosztikai funkciók állnak rendelkezésre keresztül 2-vezeték soros interfész, meghatározott SFF8472. A modul adatkapcsolat akár 40 km, 9/125um egyetlen mód, rost.
A Gyár
Minősítések
Csomagolás
A jeltovábbító,hogy fehér doboz sigle termék antistaic doboz 10~20db
Tippek kérjük, figyelmesen olvassa el
SZÁLLÍTÁS
1. Mi az árut, hogy minden országban világszerte.
1.1 biztosítunk ingyenes szállítás az Epacket, hogy az Egyesült Államok,csomagok kevesebb, mint 2000gram,szállítási idő körülbelül 7-20days.ha az érték a csomag több mint lesz felszámított adót.
1.2 A China Post Regisztrált légipostai is ingyenes szállítás,csomag kevesebb, mint 2000gram, Ezt a szállítási módon lehet megvalósítani, hogy a fő ország a világon,általában a szállítási idő 16~35days,kivéve Braizil,akkor 60~90days.
1.3 A nemzetközi Express például DHL, EMS, a Fed Ex, UPS,TNT, nem kötelező az ön kérésére a költség lesz a vásárló számlájára.Igyekszünk megtalálni a legjobb szállítás módja szerint más helyre menteni szállítás. Szállítási költségek kiszámítása által meghatározott, a csomag súlya, mérete.
2. Minden vámok, adók vagy a felelősség a vevőt.
3. Annak érdekében, hogy a tételeket, simán, kérjük, erősítse meg a rendeltetési cím, telefonszám után a fizetést. Köszönöm!
4. Ha egy hajózási kérése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi pedig örömmel elhelyezni.
5. A Braizil ügyfeleinket kérjük,tartalmazzák az áfá-t számot a megrendelés információk Megrendeléseket lehet halasztani, ha nem tudjuk, hogy az ÁFA-szám.
5. Ömlesztett Vevő, akkor kérjük lépjen velünk Kapcsolatba, Mielőtt Licitál!
GARANCIA
Megígérjük, hogy a meghirdetett optikai adó teljesen új, új alkatrészeket, de teljesen soha ne használjon régi, felújított anyagok. Mind az optikai adó keresztül funkcionális vizsgálat, valamint az öregedés vizsgálat. Biztosítunk, 3 év garancia minden az optikai adó a szállítás időpontja.
Vissza & Visszatérítés
Ha nem elégedett a termék(ek) vásárolta meg,mi visszatérítjük, amikor az elemek küldte vissza.Adunk teljes visszatérítést, ha az elemek vissza az eredeti állapot.
Mi a KÍNÁLAT
Mi a kínálat mindenféle kompatibilis optikai adó-vevő modul, beleértve SFP, GBIC, SFP+, XENPAK, X2 , XFP, KÉTIRÁNYÚ,CWDM,DWDM, valamint egyéb speciális adó-vevő modulok. A termék kompatibilis a Cisco, Ciena, H3 C, HP, Extrém, Öntöde, Avaya, D-link, Alcatel, Riverstone, Enterasys, Netgear, a Nortel, Boróka, Ruijie, Zyxel, Hua-wei,stb.

A tulajdonságokhoz

Modell Száma:
SFP+-10G-ER-BL
Márka Név:
Opmedia
Termékek a kategóriában