.

.

35000rpm alacsony vibráció standard szén-kefe motor 102L handpiece a techinc, ékszerek, ipar, köröm DIY faragás

35000rpm alacsony vibráció standard szén-kefe motor 102L handpiece a techinc, ékszerek, ipar, köröm DIY faragás

HUF 20544.00
HUF 28533.60

Elérhetőség
A termék elérhető

Ha a regisztrált címére nem megfelelő a vatera piacterén, a vevő vegye fel a kapcsolatot velünk comfirm a korrekt, pontos cím, vagy a vevő felelős a teljes vételárat.
Mi CSAK akkor fogadja el a bevallást, eredeti csomagolásban. Pls olvasd el ilyen részletesen, alaposan, mielőtt licitál, majd lépjen kapcsolatba velünk további kérdése van, a szolgáltatás személyzet készen áll arra, hogy szolgáljam.
Minden megrendelést processde hétfőtől péntekig, a Parancs nem dolgozza fel a szállítmányt a hétvégék, ünnepek. Jó munka, polírozás, vágás, marás, vágás, csiszolás, casting formához vagy anyagok, illetve a végső felszínt. Egyszerű, könnyű kezelhetőség (csavar a fogantyú counter-óra bölcs változtatni a bur pedig egyszerűen visszaállíthatók az eredeti helyzetben)
Jellemzők :
* Az újonnan tervezett, a kiváló teljesítményt pedig nagyon könnyű használni
* 35,000 rpm biztosít nagyobb sebesség, nagyobb nyomaték
* Az újonnan kialakított elülső orr, 2, nagy teherbírású első csapágyak
* Az újonnan tervezett por pecsét védelem
* Az újonnan tervezett orsó kiegyensúlyozó
* Az újonnan tervezett, hűtőventilátor, valamint a levegő áramlását
* Csavar típusú chuck kiadás
* Az újonnan kialakított műanyag markolat
* Könnyű megváltoztatni tokmányokat
* Magában foglalja a 3/32" chuck
Csomagolási Listát :
1.
Nem vagyunk felelősek semmilyen késedelem a szállítás során, beleértve, de nem kizárólagosan a vámhatóság a postai ellenőrzése, sztrájk, vis maior, stb. Elérhetőek vagyunk az ön kényelmét, hogy válaszoljon a kérdésekre, akár e-mail vagy élő chat. Köszönöm a figyelmet. Mi a hajó a tétel, hogy az alábbi országok, kerületek, a nemzetközi express, akkor lesz 7-10 munkanapon belül megérkeznek, de előfordulhat, hogy egy vagy két nap alatt több rejlik, hogy a Vámosok a folyamat, a csomagot.
Azonnal e-mailben tájékoztatja a nyomon követési számot követő 5 munkanapon belül a feldolgozás, valamint a szállítás a termék.
Wil a hajó a tételek AZONNAL, miután megkapta a fizetést, akkor a termék 7 - 60 napon belül, ha pedig azt szeretnénk, hogy korábban, pls írjon nekünk első szállítása előtt, mi lehet a hajó által EMS, UPS, a Fedex, a DHL vagy a TNT az ön igénye szerint, de a vevőnek kell fizetnie a további szállítási költség. Akkor lépjen velünk kapcsolatba, azonnal. Ha megvásárolta a nem megfelelő állapotban van, pls, vegye figyelembe, hogy a postaköltség frr nem kerül visszatérítésre, minden szállítási díj a vevőt terheli. Nem számít, hogy mi is a probléma.
Rendelkeznek, a magas hitelminőségi hozzászólás, szinte minden vevőink elégedettek.
Vásárló ellenőrizni kell, hogy a csomagot, ha a fogadó. Ez incontrollable velünk.
35000rpm alacsony vibraton standard szén-kefe motor 102 L handpiece
Bevezetés :
1. ERŐS WT 102 L Handpiece * 1 pc
2.
Igyekszünk mindig a legjobb, hogy legaly minimalizálja a behozatali vámok ( vagy GST vagy V. Ügyfélszolgálati munkatársaink mindig dolgozik a színfalak mögött, hogy assress a minden kell lekérdezés. Ha bármilyen problémája pls cantact minket. A legtöbb esetben nincs vám fizetendő egyáltalán., vagy egyéb Adók ). Ezek a díjak a vevő felelőssége.
Kérjük, ellenőrizze, hogy maga az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt vásárol.
Ezek a vádak rendszerint által gyűjtött a szállító tehervonat (szállítási) társaság vagy amikor kiválasztjuk a tétel-ne keverd össze őket additioanl szállítási cha rges.
Ha kell vissza, pls ellenőrizd kétszer is, hogy erősítse meg az elem nem működik, majd fel a kapcsolatot a vevőszolgálati képviselő, tudassa velünk a részletes probléma, illetve küldjön nekünk néhány fényképet ofr megerősítést, ha a vevő ragaszkodik vissza, miután a technikai mérnök megnéztem a kapott retrun nélkül minőségű ki, a díjat a vásárlás költségén.

A tulajdonságokhoz

Gyakorisága:
50Hz
Teljesítmény:
Under 300W
Kerék Átmérő:
2.35 mm
Áramforrás:
DC
Típus:
Pad-Tisztogató
Névleges Bemeneti Teljesítmény:
45w
Méretek:
159mm(L)*28.2 mm(D)
DIY Kellékek:
Fémmegmunkálás
Sebesség:
35000rpm
Modell Száma:
ERŐS WT 102L
Tömeg:
206G
Névleges Feszültség:
DC30V
Sebesség:
0~35000RPM
Termékek a kategóriában