.

.

ERIKC ultrahangos injektor tisztító gép E1024011, közös nyomócsöves üzemanyag-befecskendező Tisztító készlet 220V, 3l övezetben folytatott, norvég

ERIKC ultrahangos injektor tisztító gép E1024011, közös nyomócsöves üzemanyag-befecskendező Tisztító készlet

HUF 45360.00

Elérhetőség
A termék elérhető


ERIKC ultrahangos injektor tisztító gép E1024011, közös nyomócsöves üzemanyag-befecskendező Tisztító készlet 220 V, 3 V
Termék megjelenítése :
A forró Termék listája :
Rólunk :
Zhengzhou Liseron Olaj Szivattyú & Co Fúvóka., Kft szakosodott core alkatrészek a dízel befecskendező rendszer több, mint 20 éve, főként producting, illetve eladási CR injectoes, fúvókák, ellenőrzési valvee, szelep kalapját, CRIN javító készletek, injektor beállító alátéteket, common rail injektor tesztelők, javítás eszközök. Emellett a saját márka "HAOTENG", illetve "DYD", mi is az egyetlen ügynök az egyesült KIRÁLYSÁG ERIKC .
A nő a világ auto kibocsátási normák, a piaci részesedés pedig megköveteli a CR termékek alacsonyabb energiafogyasztás, valamint kisebb szennyezés növeli nap mint nap. Szemben a hatalmas potenciális nemzetközi piacon, Liseron hajlandó, hogy a kiváló minőségű termékek, szolgáltatások ügyfeleink számára alapján a koncepció a technológiai innováció, becsületes. Összhangban az alapvető koncepció, kölcsönösen előnyös, hosszú távú együttműködés, a közös fejlesztési, hajlandóak vagyunk szövetségre őszinte barátai a világ körül, együtt dolgozni, hogy üzleti lehetőségeket teremt az ég kékebb!

A tulajdonságokhoz

A Jármű Márka/Modell:
Mercedes-Benz
Márka Név:
ERIKC
Anyag Típusa:
A nagy sebességű acél
Elem Hossza:
40cm
is_customized:
yes
Elem:
diesel injektor tisztító gép E1024011
A Modell Nem:
ultrasonic cleaning system tool
Funkció:
Clean dirty of injector
öltönyt injektor:
macska injektor
Anyag:
A nagy sebességű acél
Gross weight:
4 kg
Bizonyítvány:
CE , ISO9001
Autó, Hogy:
Cserélhető
Termékek a kategóriában