.

.

A DHL Gyors Szállítás Ingyenes vezeték nélküli dmx512 vevők,led mozgó fej fény wireles szett,Vezeték nélküli dmx konzol dmx vezérlő

A DHL Gyors Szállítás Ingyenes vezeték nélküli dmx512 vevők,led mozgó fej fény wireles szett,Vezeték nélküli

HUF 74444.00
HUF 86562.00

Elérhetőség
A termék elérhető

5 cm x 2 cm x 2 cm tud működni, akár adó vagy a vevő pedig kényelmes a működési. Segítségével globális szabad licenc 2,4 GHz-es frekvenciasávban, a 2400 MHz, hogy 2525 MHz, 126 automatikusan ugrás frekvenciák zökkenőmentes kommunikáció között adók, valamint a vevők.
Zöld LED vaku : fogadó
4) RF frekvencia 2. Lehet vegyes használni a többi vezeték nélküli dmx termékek. Kérjük, használja a különböző AZONOSÍTÓ értéke, ha kell, több mint 1 csoport vezeték nélküli universals egy időben ugyanazon a helyen.
Műszaki adatok Frekvencia-Agilis : 2,4 Ghz-es Vezeték nélküli DMX rendszer 512 csatorna, 7 csoportok Bemeneti Feszültség : AC100/240 V, 50/60 Hz Munka Feszültség : 5 V/500 ma Clor LED az egyszerűbb programozási Egy adó is kommunikálni több vevők Frekvenciák : 126 frekvenciasáv – Kiválasztja a legerősebb készülék automatikusan a # egység : 7 egység lehet állítani egy ID cím Hatótávolság : 500 Méter Max. Nyomja meg a "Kulcs" gombot ugyanaz az AZONOSÍTÓ értéke továbbított, valamint az igazgatóság kapott testület.DHL/EMS vezeték nélküli DMX vezérlő, adó+vevő,LED Világítás Vezérlő,LED a készülék DMX 512 vezérlés, Ingyenes Szállítás Leírás DMX512 vezeték nélküli vevő/adó közvetíti a szabványos DMX512 jegyzőkönyv adatok (által generált konzol) által vezeték nélküli módon. Nem lehet hatálya alá tartozó bármely superstratum kell söpörni, időszakos, hogy megakadályozza a por. A csomag 2 * DMX Adó(férfi dugó) 10 * DMX Vevő(női csatlakozó) 12 * Teljesítmény Suppy ( Pls megjegyzés : a különböző tápegység dugó, egyesült KIRÁLYSÁG dugó, AU dugó, EU-csatlakozó, US plug , kérjük, értesítsen minket, az áramellátás van szüksége, vagy úgy dönt, mindent szerint az ország satndard. Képes beállítása különböző konfigurációk különböző igények kielégítésére, mint pont-pont, pont, hogy több vagy, több több.Ezt a terméket fogad el, 2. AZONOSÍTÓ Kód "1-7" csoport AZONOSÍTÓ kódot,nyomja meg a 'GOMBOT a beállítás,csak a munka alatt ugyanaz az AZONOSÍTÓ kód az adó-vevő készülék. A piros LED villog, amikor adó közvetíti DMX adatok nem befolyásolta frekvencia részt, majd a vevő változások közölt frekvencia szakasz. Munkakörülmények :
LED folyamatosan világít : Nincs DMX, vagy a vezeték nélküli jelet. A gyártó nem kínál ingyenes szolgáltatás a jótállási időszak alatt, ha minden javított vagy nem korlátozott történt volna jobb, ha visszatér a gyártó, ha javítani kell, nincs semmilyen javítási munka, kivéve, ha szakképzett villanyszerelőt. Kommunikációs állapították meg helyesen. Előnyök a termék Kompakt mérete : méret csak : 13. Zöld LED flash, amíg kapott korrigált ugyanaz az AZONOSÍTÓ értéke, LED vaku, több, gyorsan egyszer DMX adatok több, gyorsan.525 G,összesen 126 csatornák,ez a keresés automatikusan,
5).
Figyelem : csak Beltéri használatra.Magas hatékony GFSK modulálják,kommunikációs design; 126 csatornák ugró frekvencia automatikusan, magas anti-zavaró képességét. A felsorolt elem támogatja a legfeljebb 7 univerzum a DMX (512x7=3584 vevők).Nem késleltetés amikor jel adatok továbbítására, jel adatok, valós időben, megbízhatóan. Bocsátanak ki, Teljesítmény : 20d Bm Kap Érzékenység : -94d Bm DMX csatlakozó : 3pin Méret : 25 x 220 mm Súly : 0,2 KG
Kezelési útmutató
1). (Azonos Színű LED)
Létrehozó Kommunikációs Hatalom a DMX512 vezeték nélküli kapott tanács, illetve továbbított testület. A munkakörülmények alatt kell hőmérséklet -20~+45 fokos, 10%~90%RH, nem congelation, hogy annak élettartama.
Alkalmazás
Színpadi világítás, Disco hall, Nagy irodalmi teljesítmény, Tornaterem világítás, Ideiglenes színpadi előadás, a Város világítási rendszer, TV-állomás, Konferencia központ, Szakmai showplace, vidámparkok, Bár világítás stb.

A tulajdonságokhoz

Elem Típusa:
Színpadi Világítás Hatása
Stílus:
DMX Színpadi Fény
Márka Név:
COLORNIE
Alkalomra:
Szakmai Színpadon & DJ
Modell Száma:
TR-01
Bemeneti Feszültség:
AC100/240V, 50/60Hz
Munka feszültség:
5VDC@500 mA
Frekvencia-Agilis:
2,4 Ghz-es
Frekvenciák:
126 frekvenciasáv Kiválasztása legerősebb készülék automatikusan a
Hatótávolság:
500meters
Max. Bocsátanak Ki, Teljesítmény:
20dBm
Kap Érzékenység:
-94dBm
DMX csatlakozó:
3PIN
Méret:
25 x 220 mm
Termékek a kategóriában