.

.

220 V 600W levegő fűtés,125*23 mm fűtési berendezés elemei,melegítő lepedő,fűtés alkatrészek

220 V 600W levegő fűtés,125*23 mm fűtési berendezés elemei,melegítő lepedő,fűtés alkatrészek

HUF 2160.00

Elérhetőség
A termék elérhető


ur cég szakosodott a termelés, az értékesítés, a különböző típusú elektromos fűtőelem, teljes fajták, előírások átfogó. Ragaszkodnak elfogadása magas minőségű anyag, otthon, mind külföldön, szakosodott termelés réz, alumínium, titán, rozsdamentes acél anyag, mint például az elektromos hő-cső, fűtés, bár, forró, ipari különleges fekete-fehér porcelán elektromos hő-cső, kvarc elektromos hő-cső, titán termékek, ipari nem szabványos elektromos hő-cső, széles körben használt ipari, élelmiszer sütő, elektromos háztartási készülékek, valamint egyéb gépek, elektronikus berendezések. A terméket az élet hosszú, stabil minőség. Testre is szabható a vevő a kereslet a különböző előírások, anyag. Vannak speciális érzékelő berendezések, szigorú minőségbiztosítási rendszer, a gyári termékek összhangban JB4088-85 szabvány már át a CQC-hitelesítést.Mennyiség kedvezményes kezelés. Kérem mondja el egy részletes specifikáció/rajz termékeket szeretne vásárolni. Tárgyalhatunk az egységár a nagy parancsot.
megjegyzés : ha a specifikáció nem a szükség,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.meg tudjuk csinálni szerint a szükség.
visszajelzést
Kedves vásárló, ügyfél-elégedettség nagyon fontos számunkra.
& Ha elégedett vagy a elemek, kérem, hagyjon pozitív visszajelzés számunkra.
& Ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás,csak igazat nekünk fogjuk megoldani a problémát ,kérjük, adja változás nőnek fel, hogy szükségünk van a segítségedre .Még egyszer köszönöm!
Barátságos kommunikáció lehet oldani a problémát!
~ ^ ^ ~
Köszönöm a látogatást, üdv újra itt !!

A tulajdonságokhoz

Modell Száma:
a600
is_customized:
Yes
Típus:
Egyéb
Termékek a kategóriában