.

.

Andux Golf Labda Vegye fel Eszköz 2 Retriever a Putter Markolat Qj-3

Andux Golf Labda Vegye fel Eszköz 2 Retriever a Putter Markolat Qj-3

HUF 1347.30

Elérhetőség
A termék elérhető

Andux Golf Labda Vegye fel Eszköz 2 Retriever a Putter Markolat Qj-3
Megjegyzés : Ez a golf labdát vegye fel eszköz megfelel a vas putter markolat, vagy kerek putter markolat, nem illeszkedik a háromszög putter markolat. Novelly tervezték, 2 retriever a négy pillér, könnyen, gyorsan, vedd a labdát a pontosság Nem kell lehajolni, hogy visszaszerezzük a labdát többet, ha nem használja, vegye fel a labdát , akkor kapcsoljuk be őket egy sorban . Az Új 2013 Putter Labdát Végső Pick-Up kifejezetten letölteni a golf labdát, miután a putt. Nincs több kell hajolni, hogy az üzembe felület fogja a golyó. A diszkrét markolat illeszkedő design lehetővé teszi, hogy putt lennie, de ez alig észrevehető. Nagyszerű ajándék minden golfozó.
Letéti elfogadni.
Ha vásárol a vatera piacterén, a kifizetések által védett Letéti. Kövesse nyomon a rendelését bármely szakaszában szállítás az interneten, valamint biztonságban érezze magát, hogy kifizetést csak megjelent a szállító megerősítése után kézhez a rendelést. A Zálog, az ön hitelkártyájának a részleteit soha nem kitett minket az érdekel, mi értékes vásárlók, ha bármilyen kérdése van, az ügyfélszolgálattal vezérkar lesz nagyon örülök, hogy segítsen. Igyekszünk választ, hogy az e-maileket, amint lehetséges, azonban, mivel nagy mennyiségű napi bejövő e-maileket, illetve időzóna különbség, azt nem lehet tudni, hogy a válasz e-mailt azonnal. Kérem, engedje meg, hogy 24 órán számunkra, hogy a válasz. A garancia a szállítási időt, valamint a biztonsági szállítás, CSAK akkor vagyunk képesek, hogy a hajó a tétel, hogy a felsorolt országok a Szállítási & Csomagolás.
Garantálja 12 hónap Garancia. Vásároljon bizalommal!
Ha a tétel hibás, 3 hónap alatt, küldünk önnek egy csere nélkül extra töltő, vagy ajánlatot visszatérítés után megkapjuk a hibás elemet.
Ha a tétel hibás után 3 hónappal, akkor is küldje vissza nekünk. Küldünk önnek egy újat, miután megkapta a hibás elemet. De meg kell fizetni az extra szállítási díjat.
Visszajelzést
Kedves vásárlók, értékeljük, az üzleti, ha elégedett szolgáltatásunkkal, kérjük, hagyjon egy pozitív visszajelzést.
Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. A célunk az, hogy a Felső Szinten Ügyfélszolgálat, fogunk dolgozni, hogy megoldja a problémákat.

A tulajdonságokhoz

Modell Száma:
QJ-03
Típus:
Vedd fel
Származékos Sorozat:
Labda
Termékek a kategóriában