.

.

Nagykereskedelmi Ár 2017-Ben A Yamaha Motor Diagnosztikai Eszköz Kezelni Motorkerékpár Szkenner A Legjobb Minőségű

Nagykereskedelmi Ár 2017-Ben A Yamaha Motor Diagnosztikai Eszköz Kezelni Motorkerékpár Szkenner A Legjobb

HUF 27540.00

Elérhetőség
A termék elérhető

kérjük lépjen velünk kapcsolatba, gyorsan, ki tudjuk cserélni egy, de a vevők nem felelős az adatszolgáltató shiping költség .2 V Program nyelv : Kínai, angol Garancia : Két év
Kérjük, vegye figyelembe : Ha származik, Oroszország, Brazília, Ukrajna , kérjük válasszon EMS, Köszönöm. Ez a termék készül Kínában, Ha nem elégedett a tételt, bármilyen okból, így vissza tudja az árut nekünk, a elemet kell az ugyanolyan állapotban, mint volt kézbesítve. Ha bármilyen elem proplem, csak e-mailt gyorsan, mi mindent megteszünk, hogy slove 24 órán belül, kérem, ne?t hagyják a rossz visszajelzést, mielőtt hozzánk, ez nem a legjobb módja annak, hogy slove proplems. Ez a szkenner fog működni, mindenféle (a) Yamaha modell, beleértve motorbicycle, robogó, szórakoztató, közúti motorkerékpár, off-road motorkerékpár, stb. Ez a szkenner frissíthető az interneten ingyenesen élettartamát. Van sok tapasztalata a vám törlése, kérem, mondja el, mi a legjobb ár a megadott érték a csomagot,így avoice fizetni a magas adó.
Lépjen Kapcsolatba Velünk :
A nyitvatartási idő :
Am8 : 30 - pm11 : 00
Ha pedig senki nem választ online időben néha,ne aggódj,hagyjon nekünk üzenetet, vagy írja le a vágyait,felvesszük önnel a kapcsolatot, amint lehetséges. 1 munkanap, rendelés feldolgozása után kapott fizetés.
Ha a Szaúd-Arábiából , kérjük ajánlat a fájl másolása az ID nekünk, köszönöm. Ott is lesz mindenféle képek mutatják csatlakozók elhelyezkedése a valódi jármű diagnózis a program. Megjegyzés : reméljük, hogy időben érkezik, de mivel ez egy nemzetközi szállítás, szállítási idő nagymértékben függött a futár cég helyi szokások/vámok. a vevő viseli a következményeket. ha nem kap a csomag miatt, hogy a politika az országot,nem fogjuk elviselni, az elveszett . Nem lesz több funkciót, például,Eredeti referencia érték hullám elemzés a data-flow elemzés, az aláírás-elemzést a hibakód, adatok elmenthetők, illetve nyomtatásban. H ope lehet érteni.
Szállítási Idő :
A.Köszönöm a megértését.tehát, ha a csomag, hogy azok az ország,meg kell jól ismeri a politika, mondd meg, mi a legjobb.
Vissza Politikák :
1.Gyári Ár Legújabb A Yamaha Motor Diagnosztikai Eszköz Kezelni Motorkerékpár Szkenner A Legjobb Minőségű
Kézi motoros szkenner yamaha 1. Elemek ellenőrizni fogják előtt figyelmesen küldött ki.
Szállítási Feltételek :
1.

A tulajdonságokhoz

Elem Típusa:
Kód Olvasók & Scan Eszközök
Szoftver Verzió:
Új
Nyelv:
Angol
Márka Név:
RCOBD
Hardver Verzió:
Új
Szoftver Frissítés:
Igen
Különleges Funkciók:
kábel
a yamaha motorkerékpár szkenner Szállítás:
gyors, biztonságos
motor diagnosztikai eszköz Garancia:
2 éve
motor diagnosztikai eszköz Aftersales:
Támogatás Technikai támogatás
motor diagnosztikai eszköz Frissítése:
Ingyenes frissítve
Nyelvek:
Angol, Kínai
Jellemzők:
Kézi Szerszám
Különleges Funkciók:
A Yamaha Motocycle
Termékek a kategóriában