.

.

Autó Zár Borító Matrica A MAZDA CX-5 CX7 MAZDA 8 6 2 MAZDA 3(2011-2013) Axela Atenza Mitsubishi Lancer Autó Stílus

Autó Zár Borító Matrica A MAZDA CX-5 CX7 MAZDA 8 6 2 MAZDA 3(2011-2013) Axela Atenza Mitsubishi Lancer Autó

HUF 359.00
HUF 537.30

Elérhetőség
A termék elérhető

követheti ezt a szállítási száma a 3-5 munkanapon később a China Post honlapján. Ha nem találja, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba,akkor adjuk meg a részleteket a cím. Kérjük, ellenőrizze a szállítási címet, illetve szállítható. Ez nem probléma.Mi visszatérítjük a TELJES fizetési szintén NEM mentség, ha ez az elem sérült, vagy törött a szállítási folyamat. Ha bármilyen kérdése van,kérjük lépjen velünk kapcsolatba, azonnal válaszolunk, amint lehetséges, miután elolvastuk. Magas minőségű, színe nem változik belül 1year. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Hogyan visszatérítés? 1.
Visszajelzést adna nekünk jó visszajelzést Teljes 5 csillag leírás,szállítási,kommunikációs, ha teljesülnek. Kérjük, sorolja fel a különleges kéréseit (Méret,Szín, Csomagok, telefonszám,stb. Sok-sok arany, ezüst standard vevők vásárlási sok különböző elemeket a boltban eladni őket saját hazájukban. Ne félj semmit.Megvédje az ajtót Csatár a rozsda 5. Könnyen telepíthető . Ön is tudja követni ezt a szállítási száma a Poszt honlapján az országot, miután ez a tétel elhagyta a kínai szokások.Mi visszatérítjük a TELJES fizetési szintén NEM mentség, ha ez a tétel nem használható jól, de kérjük, írja le a részleteket, hogy miért nem használják jól a fotó, illetve videó első. Boldogok vagyunk, hogy amíg nem teljesülnek. Ha az elem visszatér hozzánk, mivel a vevő hajlandó fizetni a díjakat,akkor nem küldje el újra, kivéve, ha a vevő kiegészíti azokat a díjakat.
Hogyan kell Fizetni? 1.
Ajtó Zár Fedezni ( Mazda Cx-5 2012 ) (Mazda 6 2006-2012) (Mazda 3 2011-2013) Mazda 2 cx-7 MX7 Mitsubishi Lancer Galant
a mazda cx-5 2012
a mazda 6 2006-2012
a mazda 3 2011-2013
a mazda 2 cx-7 mx-7
Mitsubishi lancer galant
Szolgáltatás : 1.Mi visszatérítjük a TELJES kifizetés NEM MENTSÉG, ha nem kap ez a pont a végén. Hogyan tér vissza? Fogadjuk el, hogy vissza ezt az elemet, ha nem tetszik utána. A feladó címe van írva a vatera piacterén, így kérjük, küldje el a tételt vissza a helyes címet. Mint tudjuk,alipay lehetővé teszi, hogy küldjön fizetési gyorsan biztonságosan az interneten. Ha azt akarja, hogy segítsen csökkenteni a vám-díj, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy mennyi értéket kell tüntetni a számlán. Szakmai tervezés, nagykereskedelem, hogy az export.) a vatera piacterén megjegyzések, ha a kifizetést. Azt mondják, hogy az általunk küldött e tétel neked.
Isten hozta nálunk! A napirendi pont 100% ugyanaz, mint a leírás. Ha nem kapta meg a elemet, vagy sérült,törött, nem lehet használni, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, EGYSZERRE, akkor visszatérítjük a fizetési, vagy küldje el újra egy új egyet, ha úgy tetszik. Alig várom, hogy az együttműködés hamarosan. Hogyan lehet nyomon követni? Kínálunk a szállítási száma után küldjük a tétel, hogy te. Az ár nem tartalmazza az Vámok, Értéket Adó, Vámkezelési Díj, egyéb költségek. Ha úgy találja, hogy nem tudja nyomon követni ezt a szállítási száma a poszt honlapján az ország, talán a postára, nem sikerült feltölteni a szállítási információkat a honlapon, vagy késik feltölteni,de ez még mindig szállítási most. amit kínálunk jó minőségű, kiváló szolgáltatás, valamint segítsen megmenteni a költség. Hogyan kell szállítani? Csak a hajó a tétel, hogy a címet a vatera piacterén.Elfogadjuk a alipay a vatera piacterén, tudod fizetni a hitelt kocsi, ez nem probléma. De meg kell fizetnie a szállítási költség ha küld vissza. Ha azt akarja, hogy küld egy másik címet, kérjük, változtassa meg a helyes címet a vatera piacterén mielőtt fizetni.

A tulajdonságokhoz

Márka Név:
muchkey
Anyag:
pp+matrica
Alkalmas Autók:
a Mazda 3(2011-2013)
is_customized:
Yes
Autó modell:
A MAZDA CX-5 CX7 MAZDA 8 6 2 MAZDA 3(2011-2013) Axela Atenza Mitsubi
Modell Típusú:
Autó Zár Borító
Használat:
védeni autó zár
Termék neve:
Autó Zár Borító
szín:
Piros, Kék, Fehér, Sárga, Zöld
Jellemzők:
Vízálló, valamint Rustproof
Auto Rész:
Autó Zár Borító
Autó Ajtó Védőburkolat:
biztonsági Autó Zár Borító
Termékek a kategóriában